CINE SUNT EU

cocinera gatindSunt o pasionată de gastronomie în general, toată lumea mea se învârte în jurul mesei, produselor, restaurantelor, piețelor etc. dar și profesională în același timp în universul nebun Horeca cu o experiență de 12 ani în diferite posturi. Fiind stabilită în Spania împreună cu familia mea am avut ocazia să intru devreme în ritmul muncii încă din adolescență și am evoluat de la postul de bază al unui restaurant și anume curățenie și ordine pănă la postul de conducere a unui restaurant/proiect. După aproape 14 ani mă întorc acasă și sper să nu mai plec chiar dacă mi-e dor de mare, căldură, pește proaspăt, ulei de măsline, jamón, flamenco sau milioanelor de lucruri care îndrăgesc din țară în care am crescut și m-am format :).

După aproape 14 ani mă întorc acasă și sper să nu mai plec

Ofer servicii de consultanța gastronomică, cursuri de gătit, evenimente pop-up, planificare și dezvoltare de proiecte gastronomice pe lângă altele.
Obiectivul principal al misiunii mele este crearea unui atelier-laborator de investigație, dezvoltare și inovare pe teritoriul românesc pentru alcătuirea bazelor  ‘Bucătăriei Est-Europeana progresivă’… nu știu unde mă vor conduce dar asta sunt eu, asta știu să fac și asta este pasiunea mea.

Biografie

  • 89’ născută într-un sătuleț din Jud. Sibiu, Ighișul-Nou, Mediaș
  • 04′ stabilire în sudul Spaniei, Jud, Cádiz
  • 05′ primul job în bucătăria unui restaurant tradițional andaluz după care urmează 6 ani intenși de liceu, studii superioare și munca ca ospătar în diferite restaurante și evenimente catering din Costa del Sol.
  • 11- 16′ absolvirea primei universități gastronomice spaniole și una dintre pionierele în materie la nivel mondial, Basque Culinary Center, Științe Gastronomice și Arte Culinare. Specializare în avant-garde cuisine,  (bucătărie progresivă, moleculară și creativă) și proiect de licență în Cercetare și dezvoltare de produse alimentare pentru ambasada Ecuatorului din Madrid.
  • 11-16′ numeroase stagii și job-uri în restaurante de renume întinse pe teritoriul spaniol (San Sebastián, Barcelona, Girona, Ibiza) printre care se numără, Kata 4 Oyster Bar, Xarma Jatetxea, Essencia Wine Bar, Dos Cielos, El Celler de Can Roca, La Alacena del Gourmet – Cala Bassa Beach club.
  • 14′ primul contact cu bucătăria românească în cadrul concursului de televiziune ‘Iadul Bucătarilor’ unde am terminat ca semifinalista.
  • OCT 17′ startul aventurii de repatriere unde am început prin descoperirea a orașelor și a satelor românești căutând produse autohtone, rețete culinare tradiționale, producători, artizani etc. informații pentru a crea o bucătărie a mea, un stil de restaurație actualizat pentru momentul în care trăim și să încerc să pun bucătăria românească în evidență pe harta gastronomică europeană.
  • IAN 18′ stabilire în București sși începere a proiectului Aizkora, un perspectiva barspațiu gastronomic situat pe Calea Dorobanți, nr. 43 . Mai multe informații curând…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: